Sök
Laiout-digitalbyrå-logga-favikon

Laiout Digitalbyrå

Vi digitaliserar ditt företag

Vem har mest följare på Instagram? 

vem-har-mest-foljare-pa-instagram

Vem har mest följare på Instagram? En komplett lista över de mest följa kontona just nu.

1. Cristiano Ronaldo – 603 miljoner följare 

Cristiano Ronaldo, även känd som CR7, är en portugisisk fotbollssuperstjärna som har erövrat världen med sin otroliga talang och hängivenhet till sporten. Han är den mest följda personen på Instagram och lockar sina följare med bilder av sitt imponerande fotbollsspelande och sitt glamorösa livsstils. 

2. Lionel Messi – 485 miljoner följare 

Lionel Messi är en argentinsk fotbollsspelare som har blivit en ikon inom fotbollsvärlden. Han är känd för sin skicklighet och förmåga att göra magiska mål på planen. Hans Instagram-konto ger fansen en närmare titt på hans familjeliv och hans resor i fotbollens värld. 

3. Selena Gomez – 428 miljoner följare 

Selena Gomez är en mångsidig underhållare och en av de mest följda kvinnliga kändisarna på Instagram. Hon är känd för sin sångkarriär, skådespelarframgångar och sitt engagemang för sociala frågor. På Instagram delar Selena sin personliga resa och stöder olika välgörenhetsprojekt. 

4. Kylie Jenner – 398 miljoner följare 

Kylie Jenner, en medlem av Kardashian-Jenner-klanen, har byggt ett eget imperium inom skönhetsbranschen. Hennes Instagram-konto är en plattform där hon marknadsför sitt kosmetikmärke och delar ögonblick från sitt glamorösa liv som en ung affärsmogul och mamma. 

5. Dwayne Johnson (The Rock) – 389 miljoner följare 

Dwayne Johnson, även känd som ”The Rock”, är en före detta proffs-wrestler som har blivit en hyllad skådespelare och producent i Hollywood. Hans Instagram är en plats där han delar sin passion för fitness, arbetsmoral och positivt tänkande med sina följare. 

6. Ariana Grande – 379 miljoner följare 

Ariana Grande är en Grammy-belönad sångerska och låtskrivare som har charmat världen med sin kraftfulla röst och ikoniska pophits. Hennes Instagram-konto ger en inblick i hennes musikprojekt, mode och personliga liv. 

7. Kim Kardashian – 364 miljoner följare 

Kim Kardashian är en av de mest kända mediapersonligheterna och entreprenörerna i världen. Hon använder sin Instagram-plattform för att marknadsföra sina mode- och skönhetsmärken samt för att ge fansen en titt på hennes glamorösa livsstil och familj. 

8. Beyoncé – 316 miljoner följare 

Beyoncé är en av de mest inflytelserika kvinnliga sångerskorna och artisterna genom tiderna. På Instagram delar hon bilder från sina ikoniska musikframträdanden, sitt konstnärskap och sitt engagemang för sociala rättvisefrågor. 

9. Khloé Kardashian – 311 miljoner följare 

Khloé Kardashian är en annan medlem av Kardashian-Jenner-klanen och har byggt sin egen personliga varumärke som mediapersonlighet och företagskvinna. På Instagram delar hon sitt liv som mamma, affärskvinna och hälsosam livsstilsförespråkare. 

10. Nike – 304 miljoner följare 

Nike är ett globalt sportvarumärke som är känt för sina innovativa sportkläder och skor. Deras Instagram-konto är en plattform för att främja idrott, hälsa och fitness, samt för att visa upp sina senaste produkter och samarbeten med kända idrottare. 

Dessa 10 konton representerar olika aspekter av underhållningsindustrin, sportvärlden, och affärsvärlden, och de har nått enorm popularitet på Instagram genom sina unika prestationer och engagemang för sina följare. 

Källa: https://www.statista.com/statistics/421169/most-followers-instagram/ 

laiout-digitalbyrå-partner-alexander-hugo-250x250

Alexander Hugo

Laiout Digitalbyrå

Alexander på Laiout Digitalbyrå är din nyckel till framgång i den digitala eran. Med spetskompetens inom digital marknadsföring, SEO, copywriting och sociala medier är han redo att driva ditt företags närvaro till nya höjder online. Vårt klara mål är att guida dig mot framgång i den digitala världen med vårt motto: ”Styr din digitala framtid med Laiout Digitalbyrå.” Tillsammans är vi din fullservicebyrå för en stark och framgångsrik digital närvaro. 

marknadsföringsbyrå-laiout-1

Läs våra andra inlägg →

Rulla till toppen