Sök
Laiout-digitalbyrå-logga-favikon

Laiout Digitalbyrå

Vi digitaliserar ditt företag

Digital Marknadsföring

Laiout Digitalbyrå hjälper dig med marknadsföring.

digital-marknadsforing-laiout-digitalbyra

Digital Marknadsföring som ger resultat

Med hjälp av avancerad Ai och de senaste strategierna uppnår vi dina uppsatta mål för den digitala marknadsföringen. 
Vi hjälper ditt företag att nå ut på alla kanaler – Precis där dina kunder är.

 • Google Ads
 • Facebook / Instagram ads
 • Linkedin Ads
 • TikTok Ads

Alla varumärken och företag är unika. Därför marknadsför de sig olika bra på olika plattformar beroende på bransch och produkt. Vi gör en analys av ditt varumärke för att se vart den digitala marknadsföringen har bäst slagkraft och sätter upp en marknadsstrategi utefter just ditt varumärke.

Varför anlita oss för digital marknadsföring?

01

Personliga

Vi arbetar med dig personligt då vi tror att det är ett recept för framgång både för dig och för oss. Våra samarbeten är alltid personliga. 

02

Proaktiva

Att vara proaktiva är A & O för att vi ska lyckas lyfta fram ditt företag och alltid göra det bästa utifrån marknaden. Vi genomför löpande förbättringar.

03

Professionella

Vi arbetar efter tydlig struktur för att optimera tiden vi ger dig – så att du får ut så mycket som möjligt av vårt samarbete. Vi har alltid en tydlig plan.

  Digital marknadsföringWebbproduktionSociala medierE-handelSEOAnnat

  laiout-digitalbyrå-partner-jens-stonelöf-250x250

  Bli en långsiktig partner

  Vi tror på långsiktiga samarbeten där vi arbetar proaktivt och är lyhörda gentemot dig som kund. Ett samarbete med oss blir personligt. Vårt mål är att leverera pixelperfektion i varje projekt.

  Jens Stonelöf, Partner

  Här är de vanligaste frågorna

  Har du några andra frågor som rör Digital marknadsföring är du välkommen att kontakta oss via formuläret ovanför eller maila oss på info@laioutdigitalbyra.se för att få reda på mer om Digital marknadsföring och vad ett samarbete innebär tillsammans med oss.

  Vad är digital marknadsföring?

  Digital marknadsföring är en strategi för att marknadsföra produkter eller tjänster online. Den omfattar användning av olika digitala kanaler och verktyg, som sociala medier, sökmotorer, e-post och webbplatser, för att nå och engagera målgruppen. Målet är att öka varumärkesmedvetenhet, generera leads eller försäljning samt mäta och optimera resultat. Digital marknadsföring ger företag möjlighet att nå en global publik och anpassa sina kampanjer för att uppfylla specifika affärsmål. 

  Vad kostar digital marknadsföring?

  Kostnaden för digital marknadsföring varierar beroende på olika faktorer, inklusive annonsplattform, målgruppens storlek och branschkonkurrens. Det kan vara en fast månatlig kostnad eller baserad på klick (CPC), visningar (CPM), eller konverteringar (CPA). En enkel kampanj kan kosta några hundralappar, medan mer omfattande strategier kan kräva tusentals eller mer. Effektiv budgetplanering och målinriktning är viktiga för att maximera avkastningen på investeringen i digital marknadsföring. 

  Rulla till toppen