Sök
Laiout-digitalbyrå-logga-favikon

Laiout Digitalbyrå

Vi digitaliserar ditt företag

Våra tjänster

Laiout Digitalbyrå är dedikerade till att hjälpa ditt företag etablera en stark digital profil och närvaro som sticker ut samt syns i mängden. Genom bland annat digital marknadsföring, webbproduktion & SEO.

Digital marknadsföring

Vi hjälper ditt företag att synas på hela internet, just där dina kunder är. Med hjälp av avancerad Ai och de senaste strategierna uppnår vi dina uppsatta mål.

Webbproduktion

Vi bygger en konverteringsoptimerad hemsida åt ditt företag. Oavset om du säljer tjänster eller produkter. Så vet vi hur en konverteringsoptimerad hemsida gör sig bäst.

Utveckling

Vi har mycket breda kunskaper inom utvecklingsspråk som .Net, PHP, Java & C/C++. Vi erbjuder erfarna fullstack utvecklare.

E-handel

Vi har över 12 års erfarenhet av E-handel. Vi vet exakt hur du lyckas med din e-handel och vad som krävs för att driva en effektiv butik online.

Sökmotoroptimering

SEO gör att din hemsida syns på Google. Med beprövade strategier får vi din hemsida att ranka högre på Googles sökresultat. 

Social Media

Öka din synlighet och nå din målgrupp effektivt tillsammans med vår expertis inom sociala medier. Vi hjälper dig att maximera ditt varumärkes potential.

Grafisk design

Vi tar fram en tydlig grafisk identitet för ditt varumärke och ser till att det sticker ut från mängden. En bra grafisk profil är en väldigt viktig del av ditt varumärke.

Foto & Video

Professionell foto & video till hemsidor & annonser är A&O för att lyckas framhäva ditt varumärke. Vi lämnar inget åt slumpen och levererar absolut topklass material. 

  Digital marknadsföringWebbproduktionSociala medierE-handelSEOAnnat

  laiout-digitalbyrå-partner-jens-stonelöf-250x250

  Bli en långsiktig partner

  Vi tror på långsiktiga samarbeten där vi arbetar proaktivt och är lyhörda gentemot dig som kund. Ett samarbete med oss blir personligt. Vårt mål är att leverera pixelperfektion i varje projekt.

  Jens Stonelöf, Partner

  Rulla till toppen