Laiout Digitalbyrå

Vi digitaliserar ditt företag

E-handel

Att driva en e-handel ska vara bekymmersfritt. Men det är inte alltid lätt att veta vilka integrationer och automationer som finns och som behövs. 

e-handel-laiout-digitalbyra

E-handel - Bekymmersfritt drivande av din butik

Att driva en e-handel ska vara bekymmersfritt. Men det är inte alltid lätt att veta vilka integrationer och automationer som finns och som behövs. 

Därför finns vi! Vi automatiserar och integrerar er butik och är bekanta med de allra flesta e-handelsplattformer som finns i Sverige. Det här är något av allt vi kan hjälpa er e-handel med:

 • Automation av bokföring 
 • Integration av transport & fraktbokning
 • Optimering av orderhantering
 • Konverteringsoptimering
 • SEO

Har ni ingen befintlig e-handel? Då kan vi bygga den åt er så ni får en helhetslösning från dag ett!

Varför anlita oss för er e-handel?

01

Personliga

Vi arbetar med dig personligt då vi tror att det är ett recept för framgång både för dig och för oss. Våra samarbeten är alltid personliga. 

02

Proaktiva

Att vara proaktiva är A & O för att vi ska lyckas lyfta fram ditt företag och alltid göra det bästa utifrån marknaden. Vi genomför löpande förbättringar.

03

Profesionella

Vi arbetar efter tydlig struktur för att optimera tiden vi ger dig – så att du får ut så mycket som möjligt av vårt samarbete. Vi har alltid en tydlig plan.

  Digital marknadsföringWebbproduktionSociala medierE-handelSEOAnnat

  laiout-digitalbyrå-partner-jens-stonelöf-250x250

  Bli en långsiktig partner

  Vi tror på långsiktiga samarbeten där vi arbetar proaktivt och är lyhörda gentemot dig som kund. Ett samarbete med oss blir personligt. Vårt mål är att leverera pixelperfektion i varje projekt.

  Jens Stonelöf, Partner

  Här är de vanligaste frågorna

  Har du några andra frågor som rör E-handel är du välkommen att kontakta oss via formuläret ovanför eller maila oss på info@laioutdigitalbyra.se för att få reda på mer om E-handel och vad ett samarbete innebär tillsammans med oss.

  Vad är e-handel?

  Vad betyder e-handel?

  Hur startar man en e-handel?

  Vad är trygg e-handel?

  Rulla till toppen