Sök
Laiout-digitalbyrå-logga-favikon

Laiout Digitalbyrå

Vi digitaliserar ditt företag

E-handel

Att driva en e-handel ska vara bekymmersfritt. Men det är inte alltid lätt att veta vilka integrationer och automationer som finns och som behövs. 

e-handel-laiout-digitalbyra

E-handel - Bekymmersfritt drivande av din butik

Att driva en e-handel ska vara bekymmersfritt. Men det är inte alltid lätt att veta vilka integrationer och automationer som finns och som behövs. 

Därför finns vi! Vi automatiserar och integrerar er butik och är bekanta med de allra flesta e-handelsplattformer som finns i Sverige. Det här är något av allt vi kan hjälpa er e-handel med:

 • Automation av bokföring 
 • Integration av transport & fraktbokning
 • Optimering av orderhantering
 • Konverteringsoptimering
 • SEO

Har ni ingen befintlig e-handel? Då kan vi bygga den åt er så ni får en helhetslösning från dag ett!

Varför anlita oss för er e-handel?

01

Personliga

Vi arbetar med dig personligt då vi tror att det är ett recept för framgång både för dig och för oss. Våra samarbeten är alltid personliga. 

02

Proaktiva

Att vara proaktiva är A & O för att vi ska lyckas lyfta fram ditt företag och alltid göra det bästa utifrån marknaden. Vi genomför löpande förbättringar.

03

Professionella

Vi arbetar efter tydlig struktur för att optimera tiden vi ger dig – så att du får ut så mycket som möjligt av vårt samarbete. Vi har alltid en tydlig plan.

  Digital marknadsföringWebbproduktionSociala medierE-handelSEOAnnat

  laiout-digitalbyrå-partner-jens-stonelöf-250x250

  Bli en långsiktig partner

  Vi tror på långsiktiga samarbeten där vi arbetar proaktivt och är lyhörda gentemot dig som kund. Ett samarbete med oss blir personligt. Vårt mål är att leverera pixelperfektion i varje projekt.

  Jens Stonelöf, Partner

  Här är de vanligaste frågorna

  Har du några andra frågor som rör E-handel är du välkommen att kontakta oss via formuläret ovanför eller maila oss på info@laioutdigitalbyra.se för att få reda på mer om E-handel och vad ett samarbete innebär tillsammans med oss.

  Vad är e-handel?

  E-handel, eller elektronisk handel, är försäljning av varor och tjänster över internet. Det innebär att kunder kan söka, köpa och betala för produkter online, ofta genom e-butiker och webbplatser. E-handel möjliggör också transaktioner som digital nedladdning och online-betalningssystem. Det är en viktig del av modern handel och har blivit alltmer populär, vilket ger konsumenter bekvämlighet och tillgång till ett brett utbud av produkter och tjänster över hela världen. 

  Vad betyder e-handel?

  E-handel är en förkortning av ”elektronisk handel” och syftar på försäljning och köp av varor och tjänster som utförs elektroniskt över internet. Det omfattar onlinebutiker, digitala transaktioner, elektroniska betalningar och elektronisk handelsplattformar. E-handel möjliggör global handel och ger konsumenter och företag möjlighet att köpa och sälja produkter och tjänster online, vilket har omvandlat handelslandskapet och ökat tillgänglighet och bekvämlighet för shopping. 

  Hur startar man en e-handel?
  • För att starta en e-handelsverksamhet behöver du följa några grundläggande steg: 
  • Idé och marknadsundersökning: Definiera din produkt eller tjänst och utför marknadsundersökning för att förstå din målgrupp och konkurrensen. 
  • Affärsplan: Utarbeta en affärsplan som inkluderar budget, logistik, marknadsföringsstrategi och företagsstruktur. 
  • Juridiska aspekter: Registrera ditt företag, skaffa nödvändiga tillstånd och se till att följa skattemässiga och lagliga krav. 
  • Plattform och webbplats: Välj en e-handelsplattform och skapa din webbplats, inklusive produktlistningar och betalningsalternativ. 
  • Marknadsföring: Utveckla en marknadsföringsstrategi för att locka kunder och generera försäljning. 
  • Logistik och leverans: Sätt upp logistik- och leveranssystem för att hantera order och leveranser. 
  • Starta och skala: Lansera din e-handel och övervaka resultatet, justera din strategi efter behov för att växa din verksamhet. 
  • Det är viktigt att noggrant planera och forska för att säkerställa framgång i e-handelsbranschen. 
  Vad är trygg e-handel?

  Trygg e-handel är en term som används för att beskriva säkra och pålitliga online-inköp. Det innebär att både kunder och säljare har förtroende för att deras personliga och finansiella information är skyddad under transaktioner. Trygg e-handel involverar användning av säkra betalningsmetoder, kryptering av data, skydd mot bedrägeri och en tydlig och rättvis retur- och återbetalningspolicy. Företag som strävar efter trygg e-handel arbetar aktivt för att säkerställa kundens förtroende och säkerhet online. 

  Rulla till toppen