Sök
Laiout-digitalbyrå-logga-favikon

Laiout Digitalbyrå

Vi digitaliserar ditt företag

Tillfälligt Marknadsföringsstöd Västerås 

laiout-digitalbyra-affarsbyran-i-vasteras

Tillfälligt marknadsföringsstöd Västerås – På grund av den nuvarande ekonomiska situationen kan finansiering av marknadsföringsinsatser vara en utmaning för många företag. Lyckligtvis finns det goda nyheter! Region Västmanlands tillfälliga marknadsföringsstöd kan vara lösningen på dina problem. Syftet med detta stöd är att stödja företagsexpansion och främja den ekonomiska utvecklingen i regionen. Hos Laiout Digitalbyrå är vi här för att underlätta ansökningsprocessen för dig och säkerställa att du får den hjälp du behöver.

Sista Ansökningsdag: 30 september! 

Innan vi går djupare in i ansökningsprocessen är det viktigt att notera att sista dagen för intresseanmälan är den 30 september. Det är värt att påpeka att en intresseanmälan inte utgör en ansökan i sig. Därför är det viktigt att du är medveten om den här tidsfristen. Hos Laiout digitalbyrå har vi specialistkunskap om hela ansökningsprocessen och är här för att stödja ditt företag genom hela processen, vilket garanterar en smidig och komplett ansökningsupplevelse.

Vem Kan Ansök Tillfälligt Marknadsföringsstöd Västerås?

För att vara berättigad till marknadsföringsstödet måste ditt företag uppfylla följande kriterier: 

Ha ett registrerat arbetsställe i Västmanland. 

Bedriva aktiv näringsverksamhet med vinstsyfte och inneha F-skatt. 

Det är viktigt att notera att stöd inte kommer att beviljas till företag som har skulder hos Kronofogden eller som befinner sig i obestånd. Vidare gäller det även att stödet inte är tillgängligt för företag inom sektorer såsom fiske, fiskeförädling, jordbruk eller verksamheter som även bedrivs av det offentliga, till exempel tandläkare, privatläkare och skolor. Detta är viktiga villkor att vara medveten om innan du överväger att ansöka om stödet.

Vad Kan Stödet Användas Till? 

Marknadsföringsstödet är avsett att finansiera marknadsföringsinsatser som syftar till att öka försäljningen av varor eller tjänster. Därför är det värt att påpeka att marknadsföringen bör rikta sig till kunder utanför Västmanland. För att du ska kunna dra nytta av detta stöd och maximera dess fördelar, är det viktigt att inriktningen på din marknadsföring är utåtriktad.

Exempel på vad stödet kan användas till inkluderar: 

  • Utveckling av webbshop. 
  • Utveckling av mobilapplikation. 
  • Konsultkostnader för att utarbeta en marknadsplan eller grafiskt material. 
  • Annonsering, inklusive kostnader för sökordsannonsering. 

Tidslinje för Investeringen 

Stödet är tillgängligt under en begränsad tidsperiod, och investeringen måste vara genomförd och bidraget rekvirerat senast den 5 december 2023. Det är därför viktigt att agera snabbt. 

Ansökan och Utbetalning 

Ansökan om utbetalning görs i efterhand när du har haft kostnader och betalat dem. Stödet kan täcka upp till 80% (procent) av de godkända kostnaderna, med en lägsta kostnad på 60 000 kr (vilket kan ge ett bidrag på 48 000 kr) och en högsta kostnad på 200 000 kr (vilket kan ge maximalt 160 000 kr i stöd). 

Såhär Fungerar Ansökningsprocessen

Intresseanmälan: Skulle ditt företag vara intresserad att ta del av vår kunskap kring marknadsföringsinsatser? Kontakta oss så hjälper vi dig ansöka om tillfälligt marknadsföringsstöd. 

Granskning och Rekommendation: Västerås stad kommer därefter att granska din intresseanmälan om ansökan efter att vi skickat in den åt dig. Därefter kommer Västerås stad återkoppla rekommendationer om att fortsätta med en skarp ansökan. Observera att sista dag för att göra en intresseanmälan är den 30 september. 

Om du har några frågor eller funderingar kring det tillfälligt marknadsföringsstöd västerås, är du välkommen att kontakta oss på Laiout digitalbyrå. Vi finns här för att assistera dig med att dra nytta av det tillfälliga marknadsföringsstödet och stödja din verksamhet i dess expansionssträvan. Tillsammans kan vi samarbeta för att nå din framgång och ta ditt företag till nya höjder.

Kontakta oss direkt för att ta del av stödet: info@laioutdigitalbyra.se

Källa: https://regionvastmanland.se/utveckling/bidrag-och-stod/foretagsstod/tillfalligt-marknadsforingsstod-2023 

laiout-digitalbyrå-partner-jens-stonelöf-250x250

Jens Stonelöf

Laiout Digitalbyrå

Jens på Laiout Digitalbyrå är vår spjutspetskompetens inom digital marknadsföring, webbutveckling, grafisk design och e-handel. Med vårt kärnmotto – ”Ditt företags digitala resa, vår expertis” – är vi förpliktade att leverera anpassade lösningar för att stärka din digitala framgång. Vi arbetar tillsammans med dig för att ta din online-närvaro till enastående nivåer och se till att du är en framgångssaga i den digitala världen. Välj oss för att forma din digitala framtid. 

marknadsföringsbyrå-laiout-1

Läs våra andra inlägg →

Rulla till toppen