Sök
Laiout-digitalbyrå-logga-favikon

Laiout Digitalbyrå

Vi digitaliserar ditt företag

Hur gillar man på Instagram?  

hur-gillar-man-pa-instagram

Hur gillar man på Instagram?  

Välkommen till Laiout Digitalbyrås blogg! Idag ska vi prata om ett av de mest grundläggande, men ändå viktiga, aspekterna av Instagram: hur gillar man på Instagram?. Det är ett av de bästa sätten att visa din uppskattning för innehållet du ser och interagera med dina favoritkonton. Men hur gör man egentligen för att gilla något på Instagram? Vi ska gå igenom det steg för steg och dela några värdefulla tips längs vägen. Häng med! 

Logga in på ditt Instagram-konto 

För att börja gilla bilder och filmer på Instagram måste du först se till att du är inloggad på ditt konto. Öppna din Instagram-app och ange dina inloggningsuppgifter om det behövs. Om du inte redan har ett konto kan du enkelt skapa ett genom att följa appens instruktioner. 

Utforska ditt flöde 

När du har loggat in kommer du att hamna på din huvudsida, där du kan se inlägg från de konton du följer. Bläddra igenom ditt flöde genom att svepa uppåt eller nedåt för att hitta innehåll som intresserar dig. 

Hitta något att gilla 

Nu när du har öppnat Instagram och är redo att gilla innehåll, leta efter ett foto eller en video som du verkligen gillar. Detta kan vara allt från vänners semesterbilder till inlägg från dina favoritkändisar eller inspirerande citat från dina favoritkonton. 

Gilla innehållet 

När du har hittat ett inlägg som du vill gilla, är det dags att utföra själva handlingen. För att göra det, se till att du klickar på hjärtikonen under bilden eller videon. När du gör det, kommer hjärtat att ändra färg till rött, och du har officiellt gillat inlägget. 

Kontrollera dina gillade inlägg 

För att se vilka inlägg du har gillat tidigare kan du gå till din profil och klicka på ”Gillade” under ditt användarnamn. Där hittar du en lista över alla inlägg som du har gett ditt hjärta till. 

Hur gillar man på Instagram – Tips

Nu när du vet hur du gillar innehåll på Instagram, låt oss dela några tips och saker att tänka på när du använder denna funktion: 

1. Dubbelkolla innan du gillar 

Olyckliga klick kan hända oss alla. Om du råkar gilla ett inlägg av misstag, klicka på hjärtat igen för att ogilla det. Tänk på att gilla varaktigheten, och om du ogillar snabbt kommer ditt gillande inte att synas för andra. 

2. Tänk på notifikationer 

När du gillar något på Instagram får personen som postade det ett meddelande om att du har gillat deras inlägg. Om du inte vill att de ska få detta meddelande, kan du snabbt ogilla inlägget inom några sekunder efter att du har gillat det. 

3. Var medveten om omlikes 

Om du gillar, ogillar och sedan gillar om ett inlägg, kommer personen som postade inlägget bara att få en notis om det senaste gillandet och en push-meddelande om det första gillandet, om de har push-notifikationer aktiverade. 

Sammanfattning 

Att gilla bilder och filmer på Instagram är enkelt och roligt. Det är ett sätt att visa din uppskattning för det innehåll du älskar och att interagera med dina vänner och favoritkonton. Glöm inte att dubbelkolla innan du gillar för att undvika misstag och notifikationer, och kom ihåg att Instagram är en plats att dela och njuta av fantastiskt innehåll. Så ge ditt hjärta till de inlägg du älskar, och ha kul på denna populära sociala medieplattform! 

Källa: https://help.instagram.com/500150933343536 

laiout-digitalbyrå-partner-alexander-hugo-250x250

Alexander Hugo

Laiout Digitalbyrå

Alexander på Laiout Digitalbyrå är din nyckel till framgång i den digitala eran. Med spetskompetens inom digital marknadsföring, SEO, copywriting och sociala medier är han redo att driva ditt företags närvaro till nya höjder online. Vårt klara mål är att guida dig mot framgång i den digitala världen med vårt motto: ”Styr din digitala framtid med Laiout Digitalbyrå.” Tillsammans är vi din fullservicebyrå för en stark och framgångsrik digital närvaro. 

marknadsföringsbyrå-laiout-1

Läs våra andra inlägg →

Rulla till toppen