Sök
Laiout-digitalbyrå-logga-favikon

Laiout Digitalbyrå

Vi digitaliserar ditt företag

Googles Sökordsplanerare

googles-sokordsplanerare

Maximera din Sökoptimering med Googles Sökordsplanerare

Idag ska vi dyka in i en kraftfull resurs som kommer att lyfta din sökoptimering till nya höjder – Googles Sökordsplanerare. Låt oss utforska vad det är och hur det kan hjälpa dig och ditt SEO-arbete. Dessutom kommer jag berätta hur vi på Laiout Digitalbyrå kan stödja ditt företag med sökordsplanering för att optimera din webbplats för sökmotorer.

Vad är Google Sökordsplanerare?

Google Sökordsplanerare är ett kostnadsfritt verktyg som hjälper dig att forska om sökord för dina sökkampanjer. Med detta verktyg kan du upptäcka nya sökord relaterade till ditt företag och få uppskattningar av antalet sökningar de får samt kostnaden för att rikta in sig på dem. Det ger också en möjlighet att skapa sökkampanjer baserade på djupgående sökordsforskning.

Fördelar med Google Sökordsplanerare:

Upptäck nya sökord: Få förslag på sökord relaterade till dina produkter, tjänster eller webbplats.

Se månatliga sökningar: Få uppskattningar av antalet sökningar ett sökord får varje månad.

Avgör kostnaden: Se den genomsnittliga kostnaden för din annons att visas i sökningar för ett specifikt sökord.

Organisera sökord: Se hur dina sökord passar in i olika kategorier relaterade till ditt varumärke.

Skapa nya kampanjer: Använd din sökordsplan för att skapa nya kampanjer baserade på djupgående sökordsforskning.

Kom ihåg att medan Sökordsplaneraren kan ge insikter om sökordsmålning, beror kampanjprestandan på olika faktorer. Ditt bud, budget, produkt och kundbeteende inom din bransch kan alla påverka framgången för dina kampanjer.

Instruktioner för att använda Googles Sökordsplanerare

För att komma åt Sökordsplaneraren måste ditt konto använda Expertläge. Du kan inte komma åt Sökordsplaneraren om ditt konto använder Smartläge.

Du måste slutföra konfigurationen av ditt konto genom att ange din faktureringsinformation och skapa en kampanj. Om du inte är redo att spendera pengar än kan du välja att pausa dina kampanjer.

Skapa en sökordsplan

När du öppnar Sökordsplaneraren finns det två sätt att skapa din sökordsplan:

Sök efter nya sökord genom att klicka på ”Upptäck nya sökord.”
Ladda upp befintliga sökord genom att klicka på ”Hämta sökvolym och prognoser.”

Förstå din sökordsprognos:

Din planprognos visar hur många konverteringar, klick eller visningar du sannolikt kommer att få för dina sökord baserat på din budget. Lär dig mer om Sökordsplanerarens prognoser.

Organisera sökord i annonsgrupper:

Använd Sökordsplaneraren för att organisera dina sökord i olika annonsgrupper. Tyvärr är denna funktion endast tillgänglig på engelska.

Hur vi på Laiout Digitalbyrå kan hjälpa dig

Vi förstår att sökordsplanering kan vara överväldigande, och det är här vi kommer in i bilden. På Laiout Digitalbyrå har vi experter som kan vägleda dig genom dessa processer och se till att din webbplats är redo för att möta sökmotorernas krav. Vi kan hjälpa dig att:

  • Identifiera relevanta sökord för din bransch.
  • Skapa strategier för att maximera ditt budgetutnyttjande.
  • Optimera din webbplats för att rankas högre på sökmotorresultatsidor.

Kontakta oss för frågor eller hjälp med sökordsplanering. Vi finns här för att smidigt vägleda dig och ditt företag. Låt oss tillsammans maximera din sökoptimering med Google Sökordsplanerare!

laiout-digitalbyrå-partner-alexander-hugo-250x250

Alexander Hugo

Laiout Digitalbyrå

Alexander på Laiout Digitalbyrå är din nyckel till framgång i den digitala eran. Med spetskompetens inom digital marknadsföring, SEO, copywriting och sociala medier är han redo att driva ditt företags närvaro till nya höjder online. Vårt klara mål är att guida dig mot framgång i den digitala världen med vårt motto: ”Styr din digitala framtid med Laiout Digitalbyrå.” Tillsammans är vi din fullservicebyrå för en stark och framgångsrik digital närvaro. 

marknadsföringsbyrå-laiout-1

Läs våra andra inlägg →

Rulla till toppen