Sök
Laiout-digitalbyrå-logga-favikon

Laiout Digitalbyrå

Vi digitaliserar ditt företag

Ett Samarbete med Skyhöga Favoriter som Gör Skillnad för Barn i Västmanland

skyhoga-favoriter

Laiout Digitalbyrå: Ett Samarbete med Skyhöga Favoriter som Gör Skillnad för Barn i Västmanland 

Vi på Laiout Digitalbyrå är stolta över att presentera vårt spännande samarbete med Skyhöga Favoriter. Ett välgörenhetsinitiativ som arbetar för att göra idrott tillgängligt för alla barn och ungdomar i Västmanland. Tillsammans strävar vi efter att göra verklig skillnad i samhället och hjälpa unga drömmare att förverkliga sina sportiga ambitioner, oavsett deras ekonomiska förutsättningar. 

Laiout Digitalbyrå Stödjer Skyhöga Favoriters Välgörenhetsinitiativ 

Vårt samarbete med Skyhöga Favoriter är mer än bara affärsrelation – det är ett partnerskap med en gemensam vision. För varje framgångsrik affär som vi genomför, donerar vi mellan 750 och 1500 kronor till Skyhöga Favoriter. Detta innebär att varje projekt vi utför inte bara gynnar våra kunder utan ett ekonomiskt stöd går även till barn och ungdomar i Västmanland som längtar att få delta i idrotten. 

Skyhöga Favoriter: Idrott är för Alla Barn 

Skyhöga Favoriter är en hjärtlig organisation som har satt som mål att stödja barn och ungdomar i åldern 7-15 år som vill delta i idrotten men som inte har ekonomiska möjligheter att göra det. Genom att erbjuda idrottsstöd på 750 kronor hjälper de till att: 

  • Delbetala medlemsavgift, terminsavgift eller träningsavgift. 
  • Delbetala cup- eller tävlingsavgifter. 
  • Köpa nödvändig idrottsutrustning. 

Ansökningsprocessen 

Föräldrar eller vårdnadshavare till barn som är registrerade i idrottsföreningar som samarbetar med RF-SISU Västmanland kan ansöka om idrottsstöd från Skyhöga Favoriter. Ansökan görs enkelt genom att fylla i ett formulär som hanteras enligt GDPR-föreskrifterna. 

Hur Det Fungerar 

Initiativet delar ut idrottsstöd den 15:e varje månad. Antalet stöd som kan ges beror på de insamlade donationerna för den månaden. Om fler ansökningar inkommer än vad som kan tilldelas, används ett datumbaserat system för att prioritera ansökningarna. Det innebär att de som väntat längst får först. 

Stöd från Laiout Digitalbyrå 

Genom vårt samarbete med Skyhöga Favoriter, som stolt finansieras av sponsorer och donationer, Bidrar Laiout Digitalbyrå till initiativet ekonomiskt. Vår ambition är att hjälpa till att öka medlen för att göra det möjligt att stödja ännu fler unga idrottsutövare i Västmanland. 

Hur du kan Bidra Till Skyhöga favoriter

Om du är intresserad av att stötta Skyhöga Favoriter och deras fantastiska arbete, finns det möjligheter att göra det. En av dessa möjligheter är att besöka Skyhöga Favoriters webbplats och använda avsnittet ”Stötta”. Dina bidrag går direkt till RF-SISU Västmanland och används uteslutande för att stödja idrottsstöd för barn och ungdomar. På detta sätt kan du aktivt delta i att främja en meningsfull och positiv påverkan på samhället

På Laiout Digitalbyrå är vi övertygade om att samarbetet med Skyhöga Favoriter inte bara hjälper vårt företag att växa. Utan också gör det möjligt för unga talanger att följa sina drömmar inom idrotten. Tillsammans skapar vi en bättre framtid för Västmanlands barn och ger dem möjligheten att ta del av glädjen och utvecklingen som idrotten har att erbjuda. Vi är stolta över att vara en del av detta viktiga samhällsarbete. Och vi ser fram emot att fortsätta vårt partnerskap för att göra ännu större skillnad i framtiden. 

För mer information om vårt samarbete eller om hur du kan delta i detta viktiga initiativ. kontakta oss på Laiout Digitalbyrå, Vi är redo att göra skillnad tillsammans med dig! 

Källa: https://skyhogafavoriter.se/ 

laiout-digitalbyrå-partner-alexander-hugo-250x250

Alexander Hugo

Laiout Digitalbyrå

Alexander på Laiout Digitalbyrå är din nyckel till framgång i den digitala eran. Med spetskompetens inom digital marknadsföring, SEO, copywriting och sociala medier är han redo att driva ditt företags närvaro till nya höjder online. Vårt klara mål är att guida dig mot framgång i den digitala världen med vårt motto: ”Styr din digitala framtid med Laiout Digitalbyrå.” Tillsammans är vi din fullservicebyrå för en stark och framgångsrik digital närvaro. 

marknadsföringsbyrå-laiout-1

Läs våra andra inlägg →

Rulla till toppen